Hirdetés

Fortnite - az Epic hamarosan eltünteti a véletlenül előbukkant horogkeresztet

|

Elképesztő, milyen dolgokra bukkannak a játékosok, de legalább az Epic is gyorsan reagál a javításokkal.

Hirdetés

A Fortnite, azon belül is a Battle Royale mód továbbra is töretlen népszerűségnek örvend, még az E3 alatt leleplezett Switch verzióval is nagyon sokan játszanak. Az Epic ezért nem is engedheti meg magának, hogy az ilyen eseteket sokáig érintetlenül hagyják.

Hirdetés

A játék Reddit-oldalán osztott meg egy érdekes képet az EuBestCityEu néven működő felhasználó. Barátaival épp aljzatot épített valamihez fémből, egyszer csak arra lett figyelmes, hogy az elemek csatlakozásakor egy horogkereszt rajzolódik ki a lábaik előtt. A furcsaságra magyarázatot követelt az Epictől. Erről az alkotásról van szó:

Az Epic elég sokat olvassa a Fortnite fórumokat, és ebben az esetben is gyorsan reagált. A fejlesztők elmondták, hogy nem fog többé ilyen előfordulni, és a következő (várhatóan jövő heti) patch-csel már érkezik is a javítás.

Hogy mire rá nem bukkannak egyesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)