Hirdetés

Fortnite: Battle Royale - brutális, hogy mennyien játszottak már vele

|

A PlayerUnknown's Battlegrounds rekordját ugyan még nem döntötte meg, de a Fortnite Battle Royale módja is egyre népszerűbb, most újabb mérföldkövet lépett át.

Hirdetés

Már a legelső nap hatalmas siker volt a Fortnite: Battle Royale, amelyhez valószínűleg hozzátettek a PlayerUnknown's Battlegrounds készítőinek nyilatkozatai is (valóban hasonlít egymásra a két játék, össze is szedtük egy cikkben, hogy miben és mennyire). 

Hirdetés

Október 5-én írtuk meg, hogy már 7 millióan harcolnak a szörnyek és egymás ellen az Epic játékában, a legújabb közleményükben viszont már az áll, hogy tíz millió játékos próbálta a Fortnite ingyenes battle royale módját, vagyis egy hét alatt 3 millió felhasználó csatlakozott a mókához, ami nagyon szép eredmény. Az Epic Games közzétett egy infógrafikát is a játékkal kapcsolatban, alább böngészhetitek át (kattintásra megnő):

Ehhez képest a PlayerUnknown's Battlegrounds olyan rekordot állított be a héten, amit nehéz lesz megdönteni: közel 2 millió játékos játszott egyidőben vele. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)