Hirdetés

Fortnite - hiába hódít az Apex Legends, még mindig rengetegen játszanak

|

Különleges esemény sem kell ahhoz, hogy 7,5 millióan lépjenek be a Fortnite-ba egyszerre.

Hirdetés

Világszerte rengetegen lövöldöznek egymásra a Fortnite Battle Royale-ban, ha pedig valamilyen különleges buli van a játékban, még többen szoktak online lenni. Azonban a jelek szerint egy sima hétvégi nap is elég arra, hogy rekordot döntsön a játékosszám.

Hirdetés

A nemrég megrendezett, játékbeli Marshmello koncert során volt olyan pillanat, hogy egyszerre több mint 10,7 millió játékos tombolt a szigeten, nagy valószínűséggel az event miatt. Február 16-án, egy szombati napon azonban előfordult, hogy egyidőben 7,6 millióan játszottak, ami azért nagy szó, mivel semmilyen esemény nem volt aznap.

Egyébként eddig érdekesen alakul a Fortnite Battle Royale és az Apex Legends közötti verseny, hiszen rövid időn belül milliók kaptak rá a Respawn alkotására, viszont úgy tűnik, hogy azért az Epic üdvöskéjét sem igazán kell féltenünk.

Nektek melyik a kedvenc battle royale játékotok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)