Hirdetés

Fortnite: Battle Royale - meggyőző a kezdőcsomag

|

Ugyan a játék marad ingyenesen játszható, az Epic kiadott egy kis csomagot, ami kezedbe ad néhány testreszabási lehetőséget.

Hirdetés

Sok ingyenesen játszható online móka kínál valamilyen olcsó "beetetési" csomagot. A Hearthstone-ban például fillérekért kaphatsz 10 boostert és egy véletlenszerű Legendary lapot. Azért ennyire nem jó mondjuk a Fortnite: Battle Royale Starter Packja, de egyáltalán nem rossz.

Hirdetés

A játékban 5 euróért megvásárolható csomagban van egy felszerelés, egy hátizsák, és 600 V-Bucks. Összehasonlításképp, a legolcsóbb V-Bucks vásárlási lehetőség az 1000 Bucksos megoldás, ami 10 euróba kerül, és ahhoz nem jár semmi más.

Nyilván 600 V-Bucks szinte semmire nem elég, de arra igen, hogy további vásárlásra sarkalja a kezdőket. Persze a veteránoknak jó kis kiegészítés lehet, ha mondjuk pont egy 600-as kellene mondjuk egy menőbb Harvest Toolhoz.

Ha szeretnétek megvenni a nagyjából 1600 forintos csomagot, akkor érdemes lehet mielőbb lecsapni rá: gyes információk szerint a Starter Pack csak április 1-ig lesz elérhető, de egyelőre hivatalos megerősítést a PC-s verzió kapcsán még nem kaptunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)