Hirdetés

Fortnite: Battle Royale - Kínába megy a Battle Bus

|

Egy újabb piacot nyerhet meg magának a Fortnite, ami több szempontból is fontos.

Hirdetés

A Fortnite fejlesztői egy váratlan tweetben jelentették be, hogy a világot lázban tartó battle royale cím hamarosan Kínában is játszható lesz.

Hirdetés

A bejelentés annyit tartalmazott, hogy a Battle Bus következő megállója Kína lesz. Mivel a kínai óriásnak, a Tencentnek 40 százalékos részesedése van az Epic Gamesben, így jó eséllyel ők fogják majd kezelni az ottani kiadást (ezt mondjuk még nem erősítették meg).

A teaser alapján egyébként sokan feltételezték, hogy egy kínai térképet kapunk, de a fejlesztők korábban azt nyilatkozták, hogy nem terveznek új pályát kiadni.

A játék kínai megjelenésével a kiadónak lesz egy nagy problémája: a régióban nem ritkák a csalásokkal kapcsolatos gondok. A PUBG is eléggé megszenvedte az ottani hacker aktivitást. Kíváncsian várjuk, hogy a Fortnite esetében is ez lesz-e a helyzet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)