Hirdetés

Egyre több meteor repked a Fortnite: Battle Royale pályája körül

|

Nem biztos, hogy pont Tilted Towers a célpont, de valami készül. Egyre furább jelenségeket látnak a játékosok.

Hirdetés

A /r/FortniteBR közössége a napokban azt találgatja, hogy mi történhet majd kedvenc játékukkal. Eddig egy meteort látva mindenki arra tippelt, hogy az Epic Games egy hatalmas esemény keretein belül letarolja Tilted Towerst, de lehet, hogy nem ez a terv.

Hirdetés

Meglepődnénk, hogyha a csak nemrégiben beépített városrészt egy gombnyomással hirtelen kitörölnék a fejlesztők, de valami mégis történni készül. Ahogy a lenti videón is láthatjátok egyre több meteordarab repül el a pálya felett.

A Kotaku kollégája is benézett a Battle Royale-ba és ő maga 4-et is látott mielőtt véget ért volna a köre. A vicces rész az egészben, hogy sokan már nem azért szállnak le Tilted Towers tetőin, hogy a népszerű pályarészen gyilkolják egymást, hanem hogy bámulják a fura jelenséget.

Szerintetek mi fog történni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)