Hirdetés

Fortnite Battle Royale - eldobható erőddel bővül a repertoár

|

Az új gránát a már ismert Port-a-Fortra fog emlékeztetni.

Hirdetés

Az Epic Games várhatóan egy speciális gránáttípussal fogja bővíteni a Fortnite Battle Royale eszköztárát.

Hirdetés

A játék exkluzív információival és frissítéseivel foglalkozó Twitter-oldal, az FNBRLeaks tette közzé a legújabb, adatbányászattal megszerzett tárgy adatait. Ezek alapján egy legendary eszköz fog érkezni a csatatérre, mégpedig az áprilisban bevezetett Port-a-Fort "nagytestvére", vagyis a Port-a-Fortress. Várhatóan így fog kinézni:

A Port-a-Fortress a tervek szerint egy elég nagy épületet fog felhúzni a dobás helyére. A képen látszik a torony sziluettje is, az alapján akár egy egész négyfős csapat is simán elférhet és mozoghat majd az épületen.

Hivatalos információ egyelőre nincs a megjelenésével kapcsolatban, de várhatóan még a Season 6 előtt, akár az e heti patchben már bekerülhet a játékba.

Nektek hogy tetszik a Port-a-Fortress?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)