Hirdetés

Fortnite Battle Royale - elképesztő rekordot állított be egy ausztrál csapat

|

A brigád egyetlen meccs alatt annyi ellenféllel végzett, amennyivel te talán egy egész héten sem.

Hirdetés

Amíg az egyszeri játékos óvatosan mozog a szigeten, és abban reménykedik, hogy minél tovább életben maradhat csapatával a Fortnite Battle Royale-ban, addig akadnak olyanok, akik vígan cafatokká lőnek mindenkit. Néhány játékos pedig most bemutatta, hogyan kell uralni egy meccset.

Hirdetés

Az eddigi csúcstartó csapat 59 játékossal tudott végezni egyetlen battle royale mérkőzés során, azonban valakiknek még ezt az eredményt is sikerült túlszárnyalniuk. Négy ausztrál játékos, Fortitude_Fqrbes, Nexjs, tactj-, illetve TTV_NadeXC összesen 61 öléssel nyertek meg egy meccset nemrég, ezzel pedig sikerült összehozniuk egy vadonatúj rekordot a srácoknak, mindezt PlayStation 4-en, kontrolleres irányítással.

Alább megnézhetitek a meccset Fortitude_Fqrbes szemszögéből, aki négyük közül a legtöbb fraget gyűjtötte be, egészen pontosan 25-öt.

Nektek milyen volt az eddigi legjobb meccsetek a játékban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)