Hirdetés

Fortnite Battle Royale - ezek a kozmetikai cuccok rejlenek még a kliensben

|

A Fortnite 5. szezonos frissítése több skint, csákányt és egyéb extrát is rejtett, amit az adatbányászok természetesen mind ki is ástak a fájlok közül.

Hirdetés

Ezúttal a DieBuddies csapatának köszönhetjük az extra kozmetikai apróságok leleplezését, a cuccok a Fortnite: Battle Royale ötödik szezonos klienséből kerültek elő.

Hirdetés

Azt tudtuk, hogy nem csak a Battle Pass cuccok rejtőznek a játékban, de aki konkrétumokat szeretne az szépen nézze végig a lenti választékot.

A Season 5 esernyőt egy szezonális győzelemmel lehet megszerezni, míg a labdák elit verzióit is majd valamilyen játékbeli kihívással lehet begyűjteni. Hogy a fenti cuccokból mikor melyik fog bekerülni, azt még nem tudjuk, de ha tetszett valamelyik, akkor érdemes lesz félrerakni a zsebpénzt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)