Hirdetés

Fortnite Battle Royale - kisállatokat hozott az új szezon

|

Háromféle háziállattal indulhatunk harcba.

Hirdetés

Kezdetét vette a Fortnite hatodik szezonja, ami rengeteg új skint, mozdulatot hozott, valamint három, rettentő aranyos kisállatot is.

Hirdetés

Bonesy, a kutya a battle pass 12. szintjén oldható fel, Camóhoz, a kaméleonhoz a 29-ig kell jutni, Scales, a sárkány pedig a 43-nál válik elérhetővé. Mindegyiket hátizsákban lehet cipelni, és reagálnak az eseményekre, de ezen kívül semmit nem csinálnak, nem gyűjtik össze a környéken elszórt lootot, vagy nem jelzik, ha valaki van a közelben. Még. Nem is halhatnak meg szerencsére. Hangot adnak ugyan, de azt csak mi halljuk, ellenfeleink nem. Valamivel feljebb találhatók a színváltozatok,  Bonesy például fekete vagy szürke is lehet.

A Battle Pass 950 V-Bucksba kerül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)