Hirdetés

Fortnite Battle Royale - saját vidámparkja van a játékban egy amerikai rockbandának

|

Minijátékokkal szórakozhatunk a különleges pályán, miközben a zenekar számait hallgathatjuk.

Hirdetés

Remek ötlet volt az Epic részéről a Creative Mode bevezetése, amiben egy egész szigetet kapunk, hogy kiélhessük rajta kreativitásunkat. Már számos remek alkotás született így, most pedig meglátogathatunk egy külön kis birodalmat, amit egy zenekar ihletett.

Hirdetés

A Weezer egy leginkább alternatív rockzenét játszó amerikai együttes, ráadásul most kaptak egy különleges szigetet a játékban, ami csak róluk szól. A Creative Mode-on keresztül elérhető Weezer World gyakorlatilag egy, a banda köré felépített vidámpark, ahol mindenféle aprósággal üthetjük el az időt, miközben a háttérben a számaik szólnak.

Valószínűleg senki sem számított erre a kollaborációra, ami mögött az állhat, hogy idén két új album is megjelenik az együttestől, és a Fortnite Battle Royale remek hely lehet a számok népszerűsítésére.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)