Hirdetés

Fortnite - most épp egy Borderlands esemény jött

|

A következő crossoverben a Gearbox népszerű franchise-a fog részt venni és természetesen mindenki kedvenc idegesítő robotja sem marad ki a mókából.

Hirdetés

A hónap elején elindult a Fortnite 10. szezonja, amely temérdek újdonságot tartogat a játékosbázis számára, de nem csak emiatt izgalmas a felhasználók élete, hiszen olyan crossovereknek örülhetnek, mint amilyen a nemrég debütált Stranger Things skinek is. A következő vendégeskedő franchise azonban nem a sorozatok, hanem a videojátékok világából érkezik..

Hirdetés

Ahogyan az alábbi trailerben is láthatjátok, a Fortnite harcosai ezúttal Pandorát célozhatják meg, csakhogy az önfeledt lootszerzést alaposan megkeseríti a Borderlands franchise két legidegesítőbb karaktere, egy Psycho és Claptrap. A videónak köszönhetően megnézhetjük őket akcióban, valamint az is kiderül, hogy a 10.20-as frissítéssel együtt érkezett crossover milyen fizetős és ingyenes tartalmakat foglal magába (mérget mernénk venni rá, hogy a Psycho skint, fegyvereket és a Claptrap petet mindenki be szeretné majd húzni):

Az időzítés pedig nem is lehetne tökéletesebb, hiszen a Borderlands 3 szeptember 13-án jelenik meg. Ti ki fogjátok próbálni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)