Hirdetés

Fortnite - egy újabb döbbenetes rekordot tudhat magáénak az Epic játéka

|

Leírni is félelmetes, de egyidejűleg több mint 8 millió játékos volt jelen a szervereken.

Hirdetés

Már több ízben is beszámoltunk a Fortnite magabiztos meneteléséről, most pedig újfent egy hihetetlen teljesítményt ért el a népszerű battle royale cím.

Hirdetés

A döbbenetesen népszerű battle royale játék a héten Dél-Koreában is elérhetővé vált, ami egy újabb ugrást eredményezett a Fortnite játékosbázisában. A koreai játékosokat egyedi kihívásokkal bíztatták a játékra, amiket az ország népszerű PC Bang kávézóiban teljesíthettek. Nem sokkal ezután a Fortnite szerverein 8,3 millió játékos küzdött egymással egyidejűleg, ezzel egy új, már-már hihetetlen rekordot beállítva a videojátékok történetében.

Az Epic Games szóvivője erősítette meg a híreket, amik egy óriási volumenű ugrásról tanúskodnak, hiszen előzőleg a Fortnite februári csúcsáról hallottunk, ahol a mostani adathoz képest "mindössze" 3,4 millió játékos fektette kétvállra az Epic szervereit. Nos, az a bizonyos "Fortnite lufi" nem csak kipukkanni nem akar, de egyre csak terebélyesedik, azt pedig kíváncsian várjuk, hogy Dél-Korea mennyire domináns szerepet tölt majd be a játék e-sport színterén.

Elképzelhetőnek tartjátok, hogy a Fortnite még évekig ilyen magabiztosan uralja a piacot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)