Hirdetés

Fortnite - már eBay-en árulják a skineket

|

Az Epic Games fejőstehenéből pár felhasználó is próbál hasznot húzni.

Hirdetés

A PlayerUnknown's Battlegrounds legnagyobb riválisa egyre népszerűbb, olyannyira, hogy az egyik streamer már 125 millió forintot keres havonta, de nem kevésbé keresett a Fortnite mobilos változata sem, amely mindössze egy hét alatt 1,5 millió dollárt hozott az Epic Gamesnek. 

Hirdetés

A Fortnite-ban ugyan nincs játékbeli piac, ahol tárgyakat adhatunk el valódi pénzért cserébe, de a játékosok nem estek kétségbe és megcélozták az eBay-t. Az elmúlt napokban több Twitch Prime skin is felbukkant az aukciós oldalon, jellemzően 1.50 és 5 dollár közötti áron. A skineket árulók között vannak kiemelt eladók is és természetesen keresletből sincs hiány, amikről a javarészt pozitív értékelélések is tanúskodnak. Persze aki vásárol, az nem a terméket feloldó kódot veszi meg, hanem egy új, Twitch Prime fiókot, amit a tranzakciót követően össze lehet kötni a saját Fortnite fiókkal, így feloldhatóvá válik a Twich Prime Pack (benne a képen látható cuccokkal). 

Csakhogy ezeket a felszereléseket bárki beszerezheti néhány egyszerű lépéssel: csupán egy ingyenes, 7 napos Twitch Prime trial account kell hozzá, amit egy e-mail címmel és bankkártyaadatokkal bárki létrehozhat. Tehát nagy valószínűséggel az eBay-es tárgyak ebből a forrásból származnak, feltételezések szerint rengeteg fiókot csakis emiatt a biznisz miatt hoztak létre. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)