Hirdetés

Fortnite - mindenki békésen nézte a rakétakilövést, valaki meg lemészárolta őket

|

Már-már megható volt, hogy a játékosok nem bántották egymást, csak érdeklődve figyelték, hogyan repeszti szét az eget egy rakéta. Egy gamer viszont úgy gondolta, inkább megdönti az ölések számának világrekordját.

Hirdetés

Tegnap egy nagyon izgalmas, egyszeri esemény zajlott le a Fortnite-ban. Felrepült egy rakéta, jelentős nyomot hagyott az égen, és ezt játékosok ezrei figyelték világszerte, békében.

Hirdetés

Mi több, az egyik szerveren egy óriási rámpa is épült, amire legalább 48 játékos állt fel. Aztán jött Gonosz Herpeszes Elemental_Ray, aki tönkretette a rámpát, minek következtében mindenki, aki rajta volt, a halálába zuhant, ő meg úgy fekhetett le, hogy bár egyébként 0,47-es K/D aránnyal rendelkezik, most 48 öléssel világrekorder lett. Maga Ray is a rámpán volt egyébként, de a pontok járnak.

Ti láttátok a kilövést?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)