Hirdetés

Exkluzív tartalmakkal érkezik a Fortnite Nintendo Switchre?

|

A pletykák szerint nem csak a Battle Royale, de a túlélőmód is felkerülhet a konzolra.

Hirdetés

Korábban már beigazolódott, hogy Vandal_Leaks bizony nem a légből kapja az infóit. A titokzatos pletykafészek hibátlanul leadta a márciusi Nintendo Direct anyagait, most pedig azt állítja, hogy a cég E3-as prezentációján be fogják mutatni a Fortnite Switch változatát.

Hirdetés

Az igazi érdekesség, hogy elmondása szerint nem csak a Battle Royale mód, de a Save the World modul is átkerül a konzolra, ráadásul egyedi tartalmakat és 4 fős helyi coop módot is kap. Utóbbi állítólag nagy szerepet kap majd a marketing anyagokban.

Az extra Save the World tartalmak a Nintendo sorozatokhoz kötődnek majd. Reméljük megmenthetjük majd Peach hercegnőt a zombiktól. A pletyka szerint egyébként a móka cross platform működik majd, így PC-s és konzolos haverokkal együtt is lehet majd harcba menni.

Mindezek természetesen csak pletykák, de azért nem lenne meglepő, ha beigazolódnának. Egyelőre várjuk a Nintendo E3-as műsorát megerősítésért. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)