Hirdetés

Sokkal több embert érdekel a Fortnite mint a PUBG

|

Négyszer annyian közvetítik és átlagosan kétszer annyian nézik az Epic játékát Twitchen, mint a PUBG-t.

Hirdetés

Nem sokkal azután, hogy a PlayerUnknown's Battlegrounds betört a piacra, az Epic is elindította a Fortnite Battle Royale módját, ami szép lassan nézőket és játékosokat is átcsábított Brendan Greene játékától.

Hirdetés

A Fortnite brutális számokat generál, és a csúcsra juttatott olyan streamereket, akik hónapokkal ezelőtt álmodni sem mertek volna erről. Ninját a PUBG-s időkben egy 2-3000 ember nézte, most a rosszabb napokon csatlakozik 60-70 ezer ember egy-egy streamhez, a srác pedig már több, mint százezer feliratkozóval büszkélhedhet (ez akkor is havi 250 000 dollárt, átszámítva 63 millió forint, ha csak 5 dolláros előfizetésekkel számolunk).

A Sullygnome adatai szerint a Fortnite az elmúlt 7 napban  2737 évnyi nézettséget generált, átlagosan közel 7000 csatornával és 142 ezer nézővel, míg a PUBG "csak" 1404 évnyi watch time-ot hozott össze, átlagosan 2700 csatornával és 73 ezer nézővel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)