Hirdetés

Fortnite - na akkor nézzük csak meg, mi van a lámákban!

|

Az Epic Games egy új frissítéssel tervezi bevezetni az újdonságot, aminek köszönhetően sokkal átláthatóbbak lesznek a lootot tartalmazó lámák egy része.

Hirdetés

A legtöbben valószínűleg a battle royale mód miatt ismerik a Fortnite nevét, ám van a játéknak egy remek PvE része is, amit szintén sokan nyüstölnek. A fejlesztők pedig elérkezettnek látták az időt, hogy megváltoztassanak egy fontos dolgot a játékmódban elérhető loot boxok kapcsán.

Hirdetés

Elég sokféle cuccot szerezhetünk a Save the World módban lévő lámákból, amik gyakorlatilag egyszerű loot boxok, hiszen nem igazán tudjuk előre, mit fogunk kapni a pénzünkért. Azonban hamarosan javul egy picit a helyzet, ugyanis az Epic egy hivatalos bejegyzésben bejelentette, hogy egy későbbi frissítéssel együtt a lámák egy része is átláthatóbbá válik majd.

Ez azt jelenti, hogy a 7.30-as patchet követően a V-Buck lámák ezentúl X-Ray lámák lesznek, így látni fogjuk, milyen cuccokat szerezhetünk belőlük. Ennek köszönhetően könnyebben eldönthetjük majd, hogy megéri-e pénzt költeni a dologra, ráadásul ha nem tetszik az adott felhozatal, akkor megvárhatjuk, amíg frissül a bolt, és máris új tárgyakat szerezhetünk.

Fontos azonban, hogy a Mini, illetve az eseményekhez köthető lámák továbbra is változatlanok maradnak, így azok esetében nem láthatjuk előre a kínálatot.

Ti szoktatok játszani a Save the World móddal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)