Hirdetés

Fortnite - becsapódnak a meteorok, jön az új szezon

|

Az Epic Games Twitteren jelentette be a Fortnite negyedik évadát. Izgalmas dolgok készülnek a háttérben.

Hirdetés

Valószínűleg már soha nem lesz olyan felkapott dolog a Fortnite-ban, mint a wc-pumpa alakú gránát, de az Epic Games nem kényelmesedik bele a nagy sikerbe, újabb tartalmakkal készül. 

Hirdetés

A hivatalos Fortnite Twitteren jelent meg egy poszt, miszerint az Epic Games hamarosan bejelenti a játék negyedik szezonját, amelyben a teaser kép alapján a szuperhősök kapják a központi szerepet. 

Erre utalnak egyébként a Fortnite-ban felbukkant hullócsillagok is. Elég csak megnézni a fenti fotó grafikáját, amely olyan, mintha egy becsapódó meteor lenne. Mivel a játékosok már nem csak az égen csodálhatják meg ezt a jelenséget, hanem a meteorok be is csapódnak a pályára megsemmisítve tárgyakat, ezért sokan arra tippelnek, hogy a Tilted Towers elpusztítása az események célja. 

A comet just hit my game! What is this guys?! from r/FortNiteBR

Egyelőre nem tudni, hogy az Epic mikor fog bővebb információkkal is szolgálni, de a Bosszúállók: Végtelen háború miatt éppen szuperhős lázban ég a fél világ, így ha valóban ez lesz a fő téma, akkor épp aktuális lenne.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)