Hirdetés

Fortnite Battle Royale - kalózos témával érkezhet a Season 8

|

Ha hihetünk a Twitternek, akkor a tolvajok, fosztogatók és kincsek vizei felé veszi az irányt a Season 8.

Hirdetés

Az eddigi szezonok sem mellőzték az olyan izgalmas környezeteket, mint például a szuperhősös, vagy a karácsonyi havas fantáziavilág, most azonban úgy tűnik a fejlesztők melegebb éghajlat felé fordítják a vitorlákat. 

Hirdetés

A Fortnite hivatalos Twitter fiókján ugyanis megjelent egy kép, amin a kalózok jellegzetes kampókezét láthatjuk, valamint a Fortnite Season 8 feliratot. 

A kép mellé egy a kalózlegendák kincshez vezető strófáira emlékeztető versike is érkezett, amely szerint "az X jelöli a helyet, ahol a kincs rejlik". A lootolás és a ládák keresése egyébként eddig is a Fortnite Battle Royale egyik központi eleme volt, így ez a téma tulajdonképpen jól beleillik majd a játékmenetbe. 

A Season 8 Február 28-án érkezik majd, az elkövetkező pár napban valószínűleg bőven kapunk még részleteket az új szezonnal kapcsolatban. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)