Hirdetés

Fortnite Battle Royale - a játék csalóknak vélte a spectator módot használókat

|

Egy hibának köszönhetően jó pár játékos kapott figyelmeztetést, akik csak békésen szerették volna az ismerőseik meccsét szemlélni.

Hirdetés

A világ pusztulása után startoló Chapter 2 rengeteg újdonsággal bővítette a Fortnite Battle Royale-t, azonban úgy tűnik, hogy ez a rendszer sem tökéletes. Akik a napokban úgy döntöttek, hogy játék helyett csak spectator módban figyelik más játékosok meccseit, belefuthattak egy figyelmeztetésbe, miszerint a rendszer azt gondolja, hogy csaltak. Az Epic most elnézést kér a hibáért.

Hirdetés

A jelek szerint az egyik automatikus rendszer, mely a csalásokat figyeli, tévedésből a spectator módban lévő játékosokra hitte azt, hogy sportszerűtlen módon szövetkeznek, ezért figyelmeztette őket. A probléma egyébként valós, ugyanis vannak olyanok, akik azt gondolják, hogy vicces csapatokba tömörülve kicsinálni a többi játékost, ezzel teljesen tönkretéve a többiek élményét; ezt az Apex Legends ideiglenes szóló módjánál is sikerült eljátszani. Úgy tűnik, hogy az ennek megakadályozására létrehozott rendszerbe csúszott valami hiba, ami miatt figyelmeztetést kaptak a megfigyelő játékosok. 

Az Epic most bocsánatot kér azoktól, akiket tévesen vádoltak meg csalással, és 1000 V-Bucksszal engesztelik ki őket, ami egészen jó ellenérték egy kis kellemetlenségért cserébe, hiszen ebből az összegből kijön akár a második szezon battle passa is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)