Hirdetés

Fortnite - elpusztult az egész világ, a játékosok egy fekete lyukat néznek hosszú ideje

|

A Fortnite egész pályáját magába szippantotta egy fekete lyuk.

Hirdetés

Tudtuk, hogy ma este 8 óra körül valami nagy durranásra készülnek a Fortnite fejlesztői, ezt pedig szó szerint kellett érteni. A The End néven felvezetett esemény hű maradt nevéhez, ugyanis az egész játék felrobbant. 

Hirdetés

Jelenleg is fut az a livestream, amelyben nyomon követhettük, hogy nyeli el az említett fekete lyuk az egész játékteret, az azóta eltelt nagyjából egy órában pedig egy teljesen sötét, üres tér közepén nézhetünk farkasszemet ezzel a lukkal. Egyelőre nem lehet pontosan tudni, hogy mi sül majd ki mindebből, de a legvalószínűbbnek tűnő tippek szerint mikor újra elérhetővé válik a játék, már a Chapter 2-vel fognak visszatérni, azaz egy teljesen új fejezet nyílik a Fortnite történetében.

Összesen mintegy hatmillióan nézték az eseményeket YouTube-on és Twitchen, és bár "csak", 1,5 millió néző választotta az utóbbit, ez mégis majdnem elég volt ahhoz, hogy elfektesse a Twitch egész rendszerét. A Mixer is keményen röcögött az adás alatt. Ti mire számítotok a Fortnite jövőjét illetően? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)