Hirdetés

Fortnite - ma indul a második zárt alfateszt

|

Az Epic Games által dédelgetett Fortnite zárt alfa tesztje a második fázishoz érkezett, aminek az indulása ráadásul ma délután esedékes.

Hirdetés

Szépen fejlődik a Fortnite, az Epic Games nagy gondossággal készíti legújabb játékát, ami már alfa fázisban próbál tetszelegni a játékosoknak. Az első alfateszt már egy ideje lezajlott, és elég sok információnk van magáról a játékmenetről is. Most jött el az ideje a második alfateszt indulásának, a szerencsések a mai naptól kezdve hosszú ideig ismét elmerülhetnek a játékban.

A legújabb patch notes szerint komoly változások lépnek életbe, ugyanis több újdonság működését szeretné látni az Epic Games élesben is. Mindemellett rengeteg javítással támad a legújabb frissítés, még dióhéjban is nehéz lenne felsorolni azt a temérdek változtatást, amit a fejlesztők eszközöltek. Mindenesetre ne felejtsétek el, hogy ma indul a második alfateszt, ha azok közé tartoztok, akik részt vehetnek rajta, akkor egészen április 14-ig tudtok naponta bejelentkezni, helyi idő szerint este 18:00-tól reggel 6:00-ig fut az alfa.

Az Unreal Engine 4 által életre keltett Fortnite valamikor idén fog elrajtolni, külön öröm, hogy mindenki kipróbálhatja, mivel free-to-play játékként jelenik majd meg. 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)