Hirdetés

Forza 4: játékmenet video egy Fanatec Racing Wheel társaságában

|

Autós játékot játszani jó, de kormánnyal még jobb...

Hirdetés

...főleg akkor, ha az a kormány egy Fanatec GT2 911 Clubsport pedállal, és ButtKicker 2 üléssel. Ez utóbbi pontosan arról szól, amiről a neve is árulkodik, hogy játék közben a történéseknek megfelelően tudatja alfelünkkel, hogy autónk éppen milyen felületen tartózkodik. A videóban a Forza Motorsport 4 demóját láthatjátok, mely mai napon válik elérhetővé a Gold Xbox Live tagoknak, illetve október hetedikén a Silver fokozattal rendelkezőknek. A demo tartalmazza a Ferrari 458 Italia-t, Subari WRX STi 2011-et, Mercury Cougar-t, és a Zonda Cinque-t. A játékmódok közül a Single Race és a Rivals Mode került bele, melyeket a Forza Motorsport 4-ben debütáló Bernese Alps pályán próbálhatjuk ki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)