Hirdetés

Forza 4: külföldi sztárvendég a videotesztünkben! Szenzáció!

|

Az Xbox 360 exkluzív cím tesztjéhez sikerült meghívnunk egy világhírű színészt. Szenzáció!

Hirdetés

Az októberi GameStar tulajdonosai már bizonyára látták a Forza Motorsport 4 tesztünket, melyet EndreMan és jómagam vittünk véghez. Most azonban a széles nyilvánosság elé tárjuk a negyedórás produkciót, melyben kibeszéljük a kiváló játékot, és elemezgetjük a Microsoft új kormányát is, melynek különlegessége, hogy nincs rögzítve semmilyen felülethez. De ami még ennél is sokkal fontosabb, hogy sikerült egy olyan világhírű amerikai színészt meghívni a tesztre, aki jelenleg gyakorló alkoholistaként keresi a kenyerét. De attól ő még egy etalon, hiszen AAA-kategóriás, nagy költségvetésű filmek sztárja, ráadásul énekesként is egyedülállóan nagyszerű. Őt a film végén láthatjátok. Forza Motorsport 4 videoteszt most!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)