Hirdetés

Forza 5 - Auto Vista, modellek és versenyek (videó)

|

Dan Greenawalt, a Forza Motorsport 5 egyik fejlesztője a TwitchTV-n keresztül mutatta be a játék jó pár elemét.

Hirdetés

Hálásak vagyunk Dan Greenawalt-nak a stream adásáért, amit a PAX Prime első napján közvetítettek a TwitchTV-n keresztül. Ebben a bő 7 perces videóban gyönyörűen bemutatásra került, hogy a Forza 5 mikre képes.

A grafika már-már fotórealisztikus, bár azt igazán csak egy veszteségmentes videón látnánk jól, vagy leginkább élőben. A Forza Horizonból már kimaradt Auto Vista módot jó dolog volt visszahozni a Forza 5-ben, ahol minden autót kívül-belül alaposan végigpásztázhatunk. Pontos számot nem mondtak, de több száz autóról van szó, ami azért nagyságrendekkel több, mint a Forza 4 24 járgánya.

A Forza 5 az Xbox One-nal együtt fog megjelenni, amiről jelenleg nincs még pontos dátum, mivel a konzol megjelenése késik a lokalizáció miatt. Hogy tetszik a játék?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)