Hirdetés

Forza Horizon 2 - gyönyörű autókkal jött az Alpinestars Car Pack

|

Megérkezett az Alpinestars Car Pack autócsomag a Forza Horizon 2-höz, ami tovább bővíti a játék impozáns gépparkját.

Hirdetés

A Forza Motorsport 6 megjelenés még messze van, addig viszont továbbra is bővül a Forza Horizon, most épp öt új autó csatlakozik a kínálathoz.

Valószínűleg a Forza Horizon 2 lesz az egyetlen járható út ahhoz, hogy egy 1992 Bugatti EB110 Super Sport volánja mögé üljön az egyszeri játékos, de ha esetleg sikerül egy lottóötöst bezsebelni, akkor más módon is megoldható a dolog. Az említett Bugatti a havi ingyenes autó a játékhoz, de ha még több verdát szeretnétek bezsebelni, akkor az 5 dollárért elérhető Alpinestars Car Packre érdemes ránéznetek. A következő autók válnak elérhetővé a vásárlás után: 2015 Chevrolet Corvette Z06, 1953 Chevrolet Corvette, 1991 Jeep Grand Wagoneer, 2015 Audi TTS Coupé és az 1970 AMC Rebel “The Machine . 

 

Nektek bejön a felhozatal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)