Hirdetés

Forza Horizon 4 - ilyen lesz ősszel vezetni

|

A Playground Games újabb egy órányi felvételt mutatott a Forza Horizon 4 játékmenetéből, ezúttal viszont nem a nyári, hanem az őszi vezetést prezentálja.

Hirdetés

Bármennyire is kedveltük a The Crew 2-t, valószínűleg nem az Ivory Tower címe lesz az év versenyjátéka, így még mindig a Forza Horizon 4 a műfaj favoritja, amely minden egyes gameplay videóval csak izgalmasabbnak, hangulatosabbnak tűnik. 

Hirdetés

A Playground Games szériájának aktuális részében az évszakok kapta a figyelmet, ennek kapcsán legutóbb egy órán át nézhettük, hogy milyen nyáron vezetni, most pedig arról streameltek a srácok, hogy ősszel milyen élmény lesz a kormány mögé pattanni. A videó egyúttal azt is bemutatja, hogy milyen zökkenőmentesen válthatunk a többi játékossal megosztott Horizon Life és a csak általunk offline játszható Horizon Solo módok között, bármiféle töltés vagy átvezető jelenet nélkül. Nézzétek csak: 

A Forza Horizon 4 megjelenése október 2-án várható PC-re és Xbox One-ra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)