Hirdetés

Forza Horizon 4 - egy órán át nézhetjük, milyen nyáron vezetni

|

A Playground Games egy hosszú streamben mutatta meg újra a játékot.

Hirdetés

Azt már tudjuk, hogy a The Crew 2 nem lesz az év autós játéka, más konkurencia meg igazából nincs, úgyhogy még mindig egyenes az út a győzelemig a Forza Horizon 4 előtt.

Hirdetés

A Playground Games játéksorozatának idei részében az évszakokon van a hangsúly, a további hónapokban is erről fognak többet mesélni. A játékban minden héten más évszakban vezethetünk, ezekhez mind időszakos kihívások, versenyek tartoznak majd. Most a nyár van soron; egy közel egy órás stream során mutatta meg a fejlesztőcsapat, milyen lesz az év legnaposabb időszakában autózni. A vezetés mellett láthatunk testreszabást, faltörést, és drivatarokat is, amiket online módban valódi játékosok váltanak fel.

Tekerjetek 17:20-ig, nagyjából ott indul az értékes tartalom.

A Forza Horizon 4 október 2-án jelenik meg PC-re és Xbox One-ra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)