Hirdetés

Forza Horizon 4 - játékbeli pénzért streamelhetünk

|

A Playground Games új játéka lesz az első olyan cím, ahol a Mixer felhasználói jutalmat kapnak a streamelésért.

Hirdetés

A Microsoft egy ideje már próbálja sikerre vinni a Twitch vetélytársának szánt Mixer nevű streamszolgáltatását, most pedig egy újabb kísérlettel szeretnék odacsalogatni a játékosokat.

Hirdetés

Az E3-on is bemutatott Forza Horizon 4 lesz az első olyan játék, ami támogatni fogja a Mixer új stream-to-earn programját, melynek a lényege, hogy akik a Microsofot szolgáltatásán keresztül streamelnek, azok játékbeli fizetőeszközt kaphatnak cserébe.

Nyilván ezzel csak a játékon belül vehetünk új autókat és egyebeket, tehát aki arról álmodott, hogy most végre megélhet a streamelésből, annak sajnos továbbra is más utat kell majd választania. A Microsoft egyébként már évek óta próbálja rátukmálni a Mixert az emberekre, de eddig nem sok sikerrel, szóval kíváncsiak vagyunk, hogy ez a kísérleti feature felkelti-e majd a játékosok érdeklődését.

Szerintetek mi kellene, hogy az emberek rákapjanak a Mixerre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)