Hirdetés

Forza Horizon 3 - egy srác körbedriftelte egész Ausztráliát

|

A Forza Horizon 3-ban bejárható terület hatalmas, de egy játékosnak sikerült úgy körbeérnie, hogy egyszer sem szakadt meg a kombója.

Hirdetés

A nap legszórakoztatóbb videóját szolgáltatja DomesticMango, aki nem csak hogy 20 percen keresztül folyamatosan driftel a Forza Horizon 3-ban, de emellé végig beszél is, és szinte szívrohamot kap mindig, amikor majdnem ütközik. Teljesen együttérzünk vele, szöktek már könnyek a szememből, amikor egy tökéletes kombó végén belevágódtam valamibe, és buktam az egészet. Szerencsére a játék van annyira kegyes, hogy pici koccanásért még nem veszi el a kombószorzót.

Láthatóan nem először teszi meg az utat, de mindenképp lenyűgöző, hogy ez sikerült neki. Ahogy várta, útközben eleredt az eső is, ami még nehezebbé tette a kalandot, de szerencsére gyorsan elállt. A végén közel 3 millió ponttal zárta, amivel valószínűleg jó helyen áll a ranglistán. Egyébként a PC-s változatot láthatjuk, és gyönyörűen fut, szóval már csak azért érdemes megnézni, hogy erről megbizonyosodjatok.

A Forza Horizon 3 holnap jelenik meg hivatalosan, tesztünket az iménti linken olvashatjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)