Hirdetés

Forza Motorsport 4 - Félezer járgány arccal előre

|

Egy kérdőívből derültek ki a legújabb tudnivalók a Forza Motorsport 4-ről.

Hirdetés

Azt már a Forza Motorsport 4 bejelentését követően lehetett tudni, hogy valamiképp a Kinect is részese lehet a játék vezérlésének, de az első konkrétumok csak most láttak napvilágot.



Casual játékosok akár imagináris kormányt is ragadhatnak, hogy úgy vezessék 80 gyártó ötszáznál is több négykerekűjét, míg kontrollerre, vagy kormányra szavazó társaik esetén viszont a Kinect a fej mozgását követi le, és ahhoz igazítja a kamerát. Ezen felül hangunkkal kezelhetjük a menüt és az interfészt is.
A marketingcélokat szolgáló felmérés szerint a Forza Motorsport 4 lesz az év legszebb játéka elődjénél tízszer ütősebb grafikával köszönhetően az új bevilágításnak és árnyékolásnak.
Olyan új játékmódokat is említ az írás, mint a karrieristáknak szánt "Automotive World Tour", illetve egy profik részére készült mód mindenféle segédlet nélkül.



Kinect segítségével lehet majd manőverezni a virtuális bemutatóteremben, miközben a járgányokról Jeremy Clarkson (Top Gear) hangján beszél a narrátor.
A kérdőív kitöltői olyan, már a Forza 5-öt érintő kérdésekre is válaszolhattak, hogy mit szólnának egy nyílt világú Forza Motorsport játékhoz a mostani, körversenyekre építő koncepció helyett.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)