Hirdetés

Forza Motorsport 4 - Megnyerhetitek az összes DLC-t

|

A már megjelent és a jövőben érkező Forza 4 DLC-ket magába foglaló Season Pass-ból hat darab keresi tulajdonosát.

Hirdetés

Az év egyik, ha nem a legjobb autós játéka lett a Forza Motorsport 4, amivel a legnagyobb gondunk az lehet, hogy csak Xbox 360 konzolra jelent meg.



A szerkesztőség apraját-nagyját lázban tartó alkotáshoz a Microsoft és a Turn 10 Studios nem kevesebb, mint 6 DLC-t jelentett be, amelyeket egyenként is megvásárolhatnak a rajongók, ám ha beruháznak a Season Pass csomagra, akkor igaz, hogy egy összegben fizetik ki a letölthető tartalmakat, de csupán a normál ár kétharmadával terhelik a pénztárcájukat.



A 2400 MS pontos (30 dollár, vagyis közel 7000 forint) értékű csomagból 6, azaz hat darabot kisorsolunk közöttetek. A játékban való részvétel feltétele messze van a teljesíthetetlentől, hiszen mindössze annyit kell tennetek, hogy a GameStar Facebook csoportjának linkelt posztjához hozzászólva kifejtitek, hogy mennyire szeretitek a Forza Motorsport 4-et, valamint megadjátok Xbox LIVE Gamertag-eteket. Ez utóbbira azért van szükség, mert a Season Pass kódokat a konzol saját levelező rendszerén keresztül juttatjuk el a nyerteseknek. Sorsolás november 11-én, pénteken!



Hogy mennyire szeretjük mi a Forza Motorsport 4-et, azt egyrészt megtudjátok az októberi GameStarból, másfelől videótesztünkből, amihez egy világsztárt is sikerült megnyernünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)