Hirdetés

Forza Motorsport 5 - ingyenes a hétvégén!

|

Új kezdeményezést indított a Microsoft, ami most, az Xbox One hazai megjelenése utáni hétvégén különösen jól jön nekünk.

Hirdetés

Most biztos sokan szorongatjátok az Xbox One még új illatú kontrollerét, próbálgatjátok a lehetőségeket és az új játékokat.

Ha esetleg nem vettétek még meg a Forza Motorsport 5-öt és van Gold előfizetésetek, ne hagyjátok ki a Microsoft ajánlatát, melynek keretében egész hétvégén ingyen játszhattok a játékkal. Ha bármilyen achievementet feloldottatok az ingyenes hétvége alatt, azt megtarthatjátok, még ha a végén nem is veszitek meg a platform eddigi egyik legjobb címét. Egyébként épp most kerül be egy új esemény, a Grand Tour of Prague, azt se hagyjátok ki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)