Hirdetés

Forza Motorsport 6 - bekerült a NASCAR bajnokság

|

Már jó ideje nem volt igazán jó NASCAR játék, de aki szereti a versenysorozatot, most a Forza Motorsport 6-ban száguldhat az autókkal.

Hirdetés

Minden évben jön egy új NASCAR, idén is lesz dedikált játék, de valahogy sosem sikerülnek elég jól. A Forza 6 jó alapot biztosít bármely autós motorsport számára, csak a licenc kell, és biztos a siker. Formula E autókkal versenyezni is jobb volt a Turn 10 játékában, mint bármely hivatalos F1 játékban hajtani a formaautókat.

A napokban megjelent a NASCAR kiegészítő, ami egy több mint 10 óra alatt teljesíthető NASCAR World Tour karriert kínál. 24 autót vezethetünk a 2016-os szezonból, akár egymás ellen, akár más típusú autók ellen. A bármilyen módban játszható Homestead-Miami Speedway versenypálya szintén a csomag része. Új funkcióként bekerült a repülőrajt, a Quick Stop mód (legyen ez bármi is), és egy komplexebb szélárnyék-modell. A kiegészítőről bővebben itt olvashattok, illetve érdemes megnézni mindkét alábbi videót.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)