Hirdetés

Forza Motorsport 6 - rengeteg Porsche érkezik

|

Az Amazonra került ki idő előtt egy új Forza Motorsport 6 DLC adatlapja, amiből kiderült, hogy az egyik legnépszerűbb sportautó-márka modelljeivel bővül a kínálat.

Hirdetés

Bár a Forza Motorsport 6-hoz érkeztek kevésbé szimpatikus frissítések is a megjelenése óta, nagyon úgy tűnik, a Turn 10 és a Microsoft érdemi tartalommal is bővíti a játékot. Bár nem ingyen kapjuk, a legújabb DLC-ben jó néhány új autó és kihívás várja azokat, akik még köröznének néhányat.

A Porsche Expansion Pack az Amazon oldalán tűnt fel, mielőtt a Microsoft bejelentette volna a DLC-t, de azóta már el is távolították az adatlapját. A leírása szerint a német márka húsz modelljét kapjuk meg, ha megvesszük ezt a csomagot a Forza Motorsport 6-hoz, amikkel 48 új kihívást teljesíthetünk. Kapunk régi és új modelleket is, a 356A Speedster például 1957-ből került be a kínálatba, de a tavaly a hosszútávú versenyzésben világbajnoki címet nyerő prototípusuk, a Porsche 919 Hybrid is vezethető lesz. Végezetül kapunk egy új pályát is, ami az amerikai Virginia International Speedway, ha pedig hihetünk az azóta lelőtt oldalnak, március 1-jéig kell minderre várnunk.

Ti kipróbáljátok majd az új járgányokat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)