Hirdetés

Forza Motorsport 2 verseny

|

Mivel hamarosan boltokba kerül a Forza Motorsport második része, a Microsoft és a Saturn áruházlánc közösen versenyt szerveznek az érdeklődőknek.

Hirdetés

A megmérettetésre most szombaton délelőtt 10 órától kerül majd sor, három Saturn áruházban (Europarkban, Mammutban, és a győri Árkádban). Az játékosok három HD-TV-re kötött Xbox 360-on próbálhatják ki a programot a mérkőzés keretein belül, és a győztesek egy hónapra egy-egy Xbox 360 konzolt vihetnek majd magukkal. Aki pedig kevésnek érzi ezt az időt, az egy éven belül három hasonló verseny megnyerésével véglegesen megszerezheti a játékkonzolt. Szóval akit érdekel a nyeremény, vagy csak szeretne HD-TV előtt ülve autókázni egyet, az szombaton 10 órakor lessen be a helyszínek valamelyikére :)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)