Hirdetés

Forza Street - megjelent PC-re, hamarosan mobilokra is megérkezik

|

Ha mindig is arra vágytatok, hogy egyetlen gombbal irányítsatok egy versenyautót, most eljött a ti napotok.

Hirdetés

Tavaly májusban jelent meg a Miami Street, a Microsoft kifejezetten hordozható eszközökre tervezett versenyjátéka. Nemrég pedig kiszivárgott a Forza Street, amit most végre hivatalosan is bejelentettek, sőt, azonnal meg is jelent Windows 10-re.

Hirdetés

Számomra egyelőre nem teljesen világos, hogy a két játék pontosan miben is különbözik egymástól, de annyi biztos, hogy ezt is egy gombbal kell irányítani, és az a lényeg, hogy a megfelelő ütemben gyorsítsunk és fékezzünk. A többi megy magától, és ránézésre olyan az egész, mintha valamelyik Halálos iramban filmet néznénk.

A tervek szerint a Forza Street mobilokra is megjelenik, bővebb infót azonban erről egyelőre nem kaptunk. Free-to-play játék révén nyilván vannak benne mikrotranzakciók, cserébe viszont egy perc alatt lenyomhatunk egy versenyt. A Microsoft sajtóközleményében azt írják, hogy "merülj el a kampányban", de kötve hiszem, hogy nagy sztorit kerítettek volna mögé. Ha kipróbálnátok, katt ide, aztán majd számoljatok be az élményeitekről!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)