Hirdetés

Fotón a The Walking Dead: Episode 4

|

Befutott a Telltale által fejlesztett The Walking Dead játék negyedik epizódjának első képe, melyen egy Jim Carrey-hasonmás próbál minket riogatni.

Hirdetés

A héten már kifejtettük, hogy az Around Every Corner címre hallgató negyedik The Walking Dead epizód októberben kerül kiadásra, ám a Telltale nem érte be ennyivel és megáldott minket egy képpel is a készülődő fejezetből. A fotón leginkább egy Jim Carrey-re hasonlító zombit láthatunk, aki megpróbálja becserkészni a sorozat rajongói által már ismert Clementine nevű lányt. A The Walking Dead: Episode 4 sztorijáról korábban már csepegtettünk pár kevés információt, de a legelső fotó már látható:

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)