Hirdetés

Fotonica: futás, ugrás, sebesség, reflexek

|

Érdekes és egyedi játékot szerezhetünk be annyiért, amennyiért csak akarunk.

Hirdetés

Igencsak furcsa játék ez a Fotonica: nincs más dolgunk, mint megfelelő pillanatban megnyomni egy gombot, hogy továbbhaladjunk. Akkor mégis miért jó?

Az egyedi látványvilága miatt: mintha a Mirror's Edge-t, a Child of Eden-t és a Tron-t keresztezték volna. A játékban az ugrások, a felfedezés, a sebesség érzése, és a megfelelő időzítés hangsúlyos, a megközelítés belsőnézetes. Itt egy videó, hogy pontosan miről is van szó:

FOTONICA from Santa Ragione on Vimeo.

A Fotonica-ban öt szint vár felfedezésre, de van vég nélküli, folyamatosan generált pálya, osztott képernyős mód két játékos számára, 10 achievement és platformok közti rangsorolás is.

Akinek megtetszett a játék, az látogasson el a hivatalos oldalra, ahonnan mindenki annyi pénzért töltheti le, amennyit rááldoz, PC-re és Mac-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)