Hirdetés

Four Sided Fantasy bejelentés - ez bizony eléggé elvont lesz

|

A Curve Digital és a Ludo Land egy olyan puzzle platformerrel készülnek PC-re és konzolokra, amit felfogni sem lesz egyszerű.

Hirdetés

Megérkezett a Four Sided Fantasy bejelentő trailere, aminek a felét sem értettem, ezért valószínűleg izgalmas platformerre számíthatunk (de legalábbis nagyon elvont lesz a cucc).

A Ludo Land felel a PC-s verzió fejlesztéséért a Curve Digital pedig várhatóan a konzolos kiadásokat bűvöli majd. A játékmenetben fantasy stílusú pályákon kell végigmennünk, mindezt pedig a képernyő manipulálásával. A látvány nagyon hangulatos és, ha megnézzük a fejlesztő előző címeit (Perspective, Galak-Z és Fieth’s The Fourth Wall), akkor bizony van okunk a bizakodásra.

A Four Sided Fantasy PC-re, PS3-ra, PS4-re, Vita-ra, Wii U-ra és Xbox One-ra érkezik 2016 elején. Akik kilátogattak a PAX East 2015-re már tehettek is egy próbakört a játék demó verziójával, de nekünk, a pocsolya komiszabbik oldalán még várnunk kell egy kicsit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)