Hirdetés

Frankenstein a volán mögött - Halálfutam Ismertető

|

Számítógépes játékok között nem egy olyat találunk, ahol autónkkal, gokartunkkal az ellenfelet kilőve is tudunk pozíciókat előre lépni, ez a film pedig ezt kelti életre…

Hirdetés

Bizony, legyen az a játék akár vicces köntösbe programozva, a lényeg ugyan az – az autónkon rakétavető, vagy gépfegyver jelenik meg, a kanyarokban pedig olajfoltot hagyunk magunk után. Mai ismertetőnkben a Halálfutam című filmről lesz szó, ami e gyermeteg játékokat a 18-as karikás filmek világába ülteti át.

A forgatókönyv egyszerű és nagyszerű: a nem is oly távoli jövőben az állam a veszteséges börtönintézeteket magánkézbe adja. A jól menő vállalatok pedig igyekeznek kipréselni minél többet az elítéltekből. A legtöbb cég persze az ingyen munkaerő miatt vásárolja fel a börtönöket, ám a Terminál-szigeti fegyházban létrejön egy véresen komoly, az ókori római játékokat felidéző, halálra menő show – a Halálfutam.

Az ismertető folytatása a CineStar honlapján folytatható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)