Hirdetés

Frappáns válasz a gyenge Shadowrun értékelésekre

|

A Shadowrun jött, látott és egy csomó teszten alaposan le is szerepelt, ami kapcsán egy podcast keretein belül érdekesen reagált a FASA Studio vezetője.

Hirdetés

Mitch Gitelman, a FASA Studio feje egy interjú során reagált a Shadowrunnal kapcsolatos értékelésekre. Mint ismeretes, a program egy népszerű szerepjáték nyomán készült (bár a végeredménynek köze sem lett hozzá) és az első játéknak állították be, ami képes kihasználni a Microsoft új, Live rendszerét. Ennek hála az Xbox 360 és PC-s felhasználók egymás ellen is játszhatnak a programmal, ami egy egyszerű multiplayer FPS lett. Sajnos a megjelenés után egymás után jöttek a lehangoló értékelések e miatt, ami után frappáns válasszal készült a fejlesztők vezetője. A Official Xbox Magazine egyik podcastjában egy interjú során fejtette ki véleményét az említett úriember, aki a következő mondattal kezdte a beszélgetést: „Úgy gondolom a játékkal kapcsolatos értékelések kiny*lhatják a s*gg*m és most szeretnék reagálni rájuk!". A teljes interjút itt érhetitek el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)