Hirdetés

Freddie Prinze Jr. a Dragon Age: Inquisitionben

|

Tudjátok, a srác abból a filmből. Amikor a csaj nem jár egyedül. Tudjátok, na. Igen, ő. A Dragon Age: Inquisitionben.

Hirdetés

Dragon Age: Inquisition az E3 2014 alatt varázslatos gameplay-ekkel igyekezett minden kételkedőt meggyőzni, hogy itt bizony nem fekáliával való gurigázás lesz, hanem gránitkemény RPG, világmegmentő szerelmes hős és minden, ami ahhoz el, hogy megbocsájtsuk a Bioware-nek a Dragon Age 2-t.

Na, de a lényeg, hogy az a srác, aki '90-es évek végén tinilányok millióinak adott reményt az örök szerelemre most a Dragon Age: Inquisitionben a "Quanarik James Bondját", Iron Bullt fogja szinkronizálni. Freddie, aki az őszülő halántékával jelzi, hogy bizony valóban rohan az idő, korábban a Mass Effectben is megfordult; ő kölcsönözte a hangját Lieutenant Vegának, szóval a játékok világa sem lesz újdonság számára.

Mindent megtudhattok Iron Bullról az alábbi videóban.

Üdvözlünk a csapatban, Freddie, alig várjuk, hogy a Dragon Age: Inquisition megjelenés után érkező tesztben leírhassuk, hogy a Qaunari nem jár egyedül. Jaj, leírtam. Mindegy.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)