Hirdetés

Megjelent az új Five Nights at Freddy's, ráadásul ingyenes

|

Nagyon ügyesen pizzériaszimulátornak álcázza magát, de a felhasználók beszámolói szerint valójában ez a Five Nights at Freddy's 6.

Hirdetés

Scott Cawthon nagyon rövid idő alatt nagyon sok játékkal bővítette a Five Nights at Freddy's sorozatot, de egy ideje pihenni ment. Most visszatért a Freddy Fazbear's Pizzeria Simulatorral, ami viszont  nem az a könnyed élmény, melyet a leírás és a képek sejtetnek. 

Hirdetés

Körülbelül két percig valóban olyan a játék, amilyennek hirdetik, aztán átalakul egy érdekes tycoon-horror hibriddé, ami félig megőrzi elődje játékmenetét. Állítólag nagyjából egy-másfél óra alatt végigjátszható. Ha szeretitek a horrort, esetleg kimondottan ezt a franchise-t, essetek neki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)