Hirdetés

Free Realms - 10 millió felhasználó

|

A Sony Online Entertainment tegnap jelentette be, hogy ingyenes MMO-juk elérte a 10 millió regisztrált felhasználót.

Hirdetés

A Free Realms nagyjából egy éve, 2009 áprilisában indult, és új színt hozott az MMO-k világába. Megünnepelve azt, hogy már egy éve él a játék, valamint elérte a 10 millió játékost, egy hónapon át tartó fesztivál veszi kezdetét valamikor április közepén.

A fesztivál folyamán új dekorációk, élő közösségi események, két új harci mini-game, partisapkák, az eseményről megemlékező játékban használható pólók, új mountok mint az unikornis, a katicabogár, és új petek válnak elérhetővé. Emellett 15 új küldetés, és egy hatalmas boss-fight is bekerül. A boss-fight ellenfele Cakenstein, egy kolosszális szörnyeteg, akit rosszul elkészített torta-receptek keltettek életre. Wow.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)