Hirdetés

Free Realms: Pirate's Plunder - megjöttek a kalózok!

|

Nem, ezek nem azok a kalózok, hanem a halálfejes-lobogós, hajókon vívós fajták.

Hirdetés

A Free Realms igen szerencsés játék - szinte öntik hozzá a különböző frissítéseket, pedig ingyen játszható. Kivéve a minigame-t, amit most adtak hozzá a játékhoz.

A Pirate's Plunder nevű legújabb Free Realms kiegészítőben a játékosok kalózhajóra pattanhatnak maguk is - sajnos ez a lehetőség csak a tagoknak (alias Member) lehetséges. Ebben a játékmódban maximum hatan küzdhetnek (lehetnek játékosok, vagy MI által irányított NPC-k) egy akcióval telített óceáni környezetben, amely tele van örvényekkel, ellenséges ágyútornyokkal és rengeteg csillogó-villogó kinccsel! Azok a tagok, akik készen állnak az akcióra, menjenek Seasideba és Jolly Rogernél jelentkezzenek - vagy indítsák a minijátékot az Activity Guide-ból.

A játékban persze nemcsak ezek lesznek az újdonságok, hanem új tárgyakat szerezhetünk a házunkhoz, új ruhákat kaphatunk, több új piaci tárgyat is vehetünk, sőt, lesz tigris, unikornis és pegazus pet is - ez utóbbin akár lovagolni is lehet majd!

Képek a Pirate's Plunderről a galériában megtekinthetőek...

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)