Hirdetés

Free Realms: Super Spooktacular események Halloweenkor.

|

Lehet azon vitatkozni, a Halloween nekünk való ünnep-e vagy sem, de egy tény: beszivárgott a mi hétköznapjainkba is.

Hirdetés

Az MMO-k világára pedig duplán igaz: bármennyire is virtuális világok, így vagy úgy megünneplik a Halloween-t.

A Free Realms például egy Super Spooktacular (szóvicc a Spooky - ijesztgetős és a Spectacular - látványos szavakból) eventet tart.

Ennek során ghostok, goblinok és ijesztő pókhálók, illetve kukorica-cukor jelmezek lepik el a játékot. Az új update-ben  lesznek dekorációk, Halloweenkor hagyományos trick-or-treat (aki tudja a magyar nevét, írja meg), múmiásító minijátékok, 14 új quest, 2 új quest pack a kártyajátékban és több, mint 35 jelmez a játékosoknak és petjeiknek.

Andy Sites, a játék egyik fő producere a következőket mondta:" Az első Halloweent ünnepeljük a Free Realmsben, hetekig tató ijesztgetős eventekkel és élő fesztivál eseményekkel. Egy éjszakányi trick-or-treat után a fun nem ér véget. Csirkének, múmiának, boszorkánynak vagy valami hasonlónak öltözve neki lehet indulni és fel lehet fedezni a környékbeli virtuális szomszédságot."

A Super Spooktacular október 14-től november 11-ig tart.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)