Hirdetés

SOMA - bemutatkozott az Amnesia fejlesztőinek új horrorja

|

Végre kaptunk egy gameplay trailert a Frictional Games horrorjátékából. A videó alapján elég ígéretesnek tűnik a SOMA, a fejlesztők hűek maradtak magukhoz.

Hirdetés

A Frictional Games már hetek óta húz minket a különböző élőszereplős videóival, de most végre valóban bemutatkozik a SOMA.

Ha lemaradtatok volna, akkor itt és itt megtaláljátok az előző két videót, amit az Amnesia: The Dark Descent alkotói kiadtak az új játékok kedvcsináló kampányának keretében. Elég titokzatosak voltak, csak annyit tudtunk meg, hogy a SOMA egy sci-fi játék lesz és a fejlesztők múltjából pedig elég egyértelműen következtethettünk rá, hogy nem egy könnyed életszimulátoron dolgoznak.

Most meg is érkezett a SOMA bemutatkozó trailere, amit most meg is nézhettek.

A SOMA megjelenésére 2015-ben számíthatunk majd PlayStation 4-re és PC-re, de egyelőre további információt nem osztottak meg velünk a játékkal kapcsolatban.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)