Hirdetés

Friday the 13th: The Game - dupla XP-vel ünnepeljük a péntek 13-át

|

Vannak játékok, ahol halloweent vagy karácsonyt ünnepelhetünk, és van a Friday the 13th, ahol a szerencsétlenség egyetemes világnapjáról illik megemlékezni.

Hirdetés

A stílszerű ünnepség alatt minden játékost kétszer annyi tapasztalati ponttal jutalmazza a Friday the 13th: The Game, mint amennyi általában osztani szokott. Az alkalom mától egészen hétfőig tart. A bónusz egyébként mindenhol érvényes, akármilyen játékmódban is rohannál az életedért.

Hirdetés

Egyébként is érdemes lehet visszanézni a játékba, tekintve, hogy a közelmúltban érkezett egy nagyobb frissítés, ami számtalan kisebb-nagyobb hibát rakott helyre, és behozta az esős időjárást is.

A Friday the 13th: The Game 2017. május 26-án jelent meg, és a technikai problémáit leszámítva egy egészen szórakoztató aszimmetrikus multi élményt kínált. Aki még nem próbálta, annak péntek 13-nál jobb alkalma sosem lesz rá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)